Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ordnat hem för själen


Öppet

och ljust

med mycket

rum


för känslans

dans

i kroppen




Fri vers av livsdans
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-05 10:45



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fint att ordna ett hem för själen,

eller att få den att trivas helt enkelt.
2009-10-08

  Peter Jr Eriksson
gillar!
2009-10-07

    ej medlem längre
Hemtrevligt
inbjudande
dansant
2009-10-06

  Nils Teodor VIP
Enkel och sann!
2009-10-05

  poetryGirl
lätt och fin
2009-10-05

    ej medlem längre
Mycket vackert.
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans