Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famlan




hemligheter av ljus
i bokstäver som följer
efter varandra

faller i mellanrummen
där hav möter mörker

betydelser är marginella
i relation till det

gränslösa




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-05 11:58



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
ord att begrunda ger mig tankar om mörker och ljus och vad som egentligen är av vikt.
2009-10-06

    ej medlem längre
Dina texter är verkligen vackra. Bravo.
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth