Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
í tjörn speglast draumar um villta svani


draum-ur

Í draumalandi sofa
villtir svanir
hálsa sína teygja saman
með rauðgula gogga
upp í bláan himininn
með skýjabólstrum
Sólstafir beina geislum
sínum
á
lygna tjörn
spegill drauma
haust




Övriga genrer av hver
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 15:00



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Det är ord som låter som ett rinnande vattenfall.Fantastiskt
2009-10-07

  peter markurth
mkt ra
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

hver