Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vingklippt eller i saktmod vorden...

som fågeln

vingklippt
eller i saktmod

dröjer sej kvar
nära dunkel av höst

förtränger
sin osyna längtan
till flyttfåglars nästen

likt människan




Fri vers av Ronny Berk
Läst 424 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-10-05 19:52



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En underbar text som manar fram vackra bilder i sinnet ...
2011-05-17

  kärleks ängel
underbar!!
2009-10-08

  Jessica Ebbesson
Bravo!
2009-10-06

  Njord
Små vackra ord blir en vacker text under din penna!
2009-10-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
En underbar liten pärla som sprider ringer i vattnet.
2009-10-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Väldigt vacker och varm, orden svävar fram och landar ömt i hjärtat/B
2009-10-06

    Tea Alex
Söt!
2009-10-06

  vera gade VIP
Osyna - Det är just det fina med denhär poeten - han ger oss nya sätt att uppleva språket!
2009-10-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du har en förmåga med ord
som ger mig bilder till dina
fina texter
2009-10-06

  L.byström
hej! ett ord här som jag inte förstår..osyna? filosofiskt och känsligt skrivet.
2009-10-05

  * Ammi *
vackert skaldat!
2009-10-05

  anits VIP
fint och tänkvärt
2009-10-05

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2009-10-05

  glittertindra
tankfull liten text... fin..
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk