Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
puck kom med en höstinspirerad text som inspirerade mig.


hösten biter tag i mina kinder

hösten biter tag i mina kinder
sliter av mitt somriga skal
det svider och gör ont

jag försöker dra in den kalla luften i mina lungor
men dom vägrar
dom säger att det är för kallt

jag formar den kalla vinden under mina fingrar
lägger den i min ficka
och sparar den till sommaren
men den smiter ut varje gång

jag hinner inte ta mer än ett andetag.




Fri vers av filicia
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 21:40



Bookmark and Share


    L00L0
Den va grymt bra <3
Gillar när inget hänger ihop :)
2009-10-06

  Moa Paulsson
du är minsann alldeles fantastisk, du.
särskilt slutet blir helt vackert.
applåder!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia