min NALLE PUH liknar inte någon annan, men han känns igen på gången......

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min NALLE PUH liknar inte någon annan, men han känns igen på gången......




Tiddelipom

din "PUHDIPLOMATI"
har fångat mig för gott

tro inte att det är enfaldighet
som gör att någon kommer med

HJÄRTAT I HANDEN

tro inte att det är hjärnan
som är liten för att
hjärtat är stort




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-06 20:03



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Underbar!
Vacker visdom!
2009-10-10

  genni VIP
Bra text med en underbar bild, kram
2009-10-07

  Bibbi VIP
Så bra att Du låtit Dig fångas.
Kan inte ha varit det lättaste:-)
Applåd!
2009-10-06

    sunnanvind
Ler*...gillar den här! Äkta Puh-anda!:))
2009-10-06

  glittertindra
så är det ju... en puh kommer med klokheter... som ingen annan kan...
2009-10-06

  Ronny Berk
en svårtolkad rubrik men en lättolkad poesi ; och tycker om även bilden !
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP