Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fransk musik

Överanalyserande
Efter min mamma
Pessimistisk
Efter min pappa


Därför blir fransk musik bra ikväll
Jag kan inte tolka
Eller självömka
I ord som låter
Sesybliblö shysflö...


Jag låtsas bara att hon sjunger
- Han älskar dig


Om och om igen




Övriga genrer av Nilon
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 22:08



Bookmark and Share


  4ever
vacker, väldigt vacker<3
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon