Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potential

Jag har medvind och något jävligt inom mig.

Potential kanske.

Ja, potential.

Jag inser att inget jag någonsin har önskat

Skulle vara bättre än just nu.




Fri vers av Nilon
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-24 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon