Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen och Lögnen

Sanningen och lögnen är en tvåeggad kniv.
Båda gör ont, bara en ger liv.



Sanningens blad är av det renaste stål.
Det skär fina linjer som läker med omsorgsfull vård.

Lögnens blad är förgiftat och slött.
Det skär sakta och skoningslöst, målar svart med rött.






Sanningen och lögnen är en tvåeggad kniv.
Men bara en kräver mod att hålla kvar i.




Fri vers av Nilon
Läst 376 gånger
Publicerad 2014-01-29 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon