Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsaskompisar

Som jag avundas er alla
Era konspirationer.

Sammanlänkade av sidenband
medan jag bara blöder.

Om jag bara kunde nå era
himmelska konstellationer.

Skulle ensamheten tömmas
likt en virvel i badkaret.

Det finns en vänskap i fiktionen
Jag drömmer om ibland.
Om man med ibland menar
nästan hela tiden.

Där hemligheter viskas
kring flätande lockar.
Fnitter blir till glitter
på hornhinnan.

Men mina fingrar kan inte fläta
Och ingen jag vet, kan bevara en hemlighet.

Kan du?




Fri vers (Fri form) av Nilon
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är det du betraktar som en konspiration?
2018-12-12

    ej medlem längre
Absolut!
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon