Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädje

Finner inte orden
för den glädje som börjat spira

Den grundmurade tryggheten
har fått sällskap
av det hisnande äventyret

Den smala vägen mellan snåren
för mig framåt med stormsteg

med enkel självklarhet
utan förklaringar

För varje steg
öppnas nya vidder
av oändliga möjligheter





Fri vers av Tosan VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-06 23:37



Bookmark and Share


  Marreb
livskraft!
2009-10-08

  Anjeska
Härlig livsnerv i dessa rader!
2009-10-07

  Bibbi VIP
Underbart.
Applåd!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP