Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färg och form


Gammal
är ett nytt ord
för den åldrande -
dess innebörd formas
av tankar ingen tänkt

På grannens hus
flagnar färgen sorgset
som den alltid gjort
under ständigt nya solar




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-07 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP