Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna inte med mig

Allt för stort ego
Slapp livshållning, tvivelaktig moral
Saknad av livs ideal
Skolbok på girighetens hav
Guppade du ut utan kval, tills idag

Skölj ner whiskyn
Checka in på livets aveny

Ångesten pressar din kostym
Pressveck i själen flyter ut
Det är inte kutym
Att gråta ut, stacka sate det är slut




Fri vers av backsippa
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-01-16 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa