Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att anpassa sej


Livets verktygslåda

Värmen

drev mej norrut

stod på isen

den smälte

åkte med på ett isflak

som krympte

simmade iland

började gå

hunger vägledde

mättnad förledde

mötte kaos

ordnade ordning

tillfreds

ödet talade

berättade visdom

vinden svalkade

i värmen








Övriga genrer av Water VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-07 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP