Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vilken dimension ligger verkligheten


Den moderna människan

I den platta världen möttes de
som två auror från var sin sida av landet
nyfikenhet öppnade sinnen
skratt skapade värme
rösters klang tilltalade hjärtan
längtan snuddade vid förälskelsen
tiden tvinnade band

intet uttalades som kunde skrämma
kärleken på flykten

tvärtom
den ville bo där

som två själar förenade i cyberrymden
togs steget ner på marken

högt från himmelen kunde skådas
likt två eldflugor som färdades
från var sitt håll mot gemensamt mål
mot den punkt där en ny dimension hägrade

skulle processen upprepa sej
i den runda världen
eller hörde den till

verkligheten




Övriga genrer av Water VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-08 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP