Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Varje morgon
saknar jag dig
innan jag gått

Varje kväll
när jag somnar

Varje stund
jag inte ser dig

Att längta
är få förunnat
och en känsla
så underbar

Jag gav dig
mitt hjärta
och du
gav mig ditt.

Jag kysser det
i saknaden

Älskade man




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 08:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbart vacker längtansdikt!!
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt