Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm.. jag är osäker på denna, skulle behöva kritik. den är kanske lite osamanhängande eller nått :S .


Eldfluga

Som en skinande eldfluga
lyser du upp
den färglösa natten
Under månen flyger du
som en stjärna på jorden

– Du är ett ljus i mörkret
Stannar du kvar när dagen gryr?

( Mörker och ljus
utdragna, sönderarbetande ord
urtvättade och bleka
Men användbara

Ett par gamla jeans som du använder om och om igen
Med hål vid knäna, och utslitna ben, men du förmår inte att kasta dom)

Men jag kan inte låta bli
För när jag tänker på dig
bleknar alla färger
runt omkring
och du lyser upp som en skimrande regnbåge

Men när solen går in bakom molnen igen
finns du kvar då?




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-10-14 15:59



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Hmm, jag vet inte riktigt med den här,
"Under stjärnorna flyger du
som en stjärna på jorden"

Denna meningen är vacker men lite jobbig med upprepningen, det skulle låta bättre med "under månen"

Det är en massa bilder huller om buller och det skulle nog inte skada att sortera lite och göra den mer tydlig.

annars fin fina ord.
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson