Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vara utan titel

Jag såg henne ligga i mitt synfält
lika vacker
lika skön
som någonsin.
Som den skönaste
morgongryning en dag i maj.
Hon låter mig se henne
som hon är.
När hon slår upp sina ögon
så är det som om
hela evigheten glittrade.
Naturen öppnar sig som ett hav
av de ljuvligaste blomster.
Kunde jag vara lyckligare
än denna stund.
Jag ville behålla detta ögonblick
och inte släppa
den med blicken.
Att detta ögonblick
skulle vara en evighet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-08 14:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker längtan att kunna bevara......
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP