Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Nyheter

POETER.SE      MEDLEMMAR      ARTIKEL      POESIKALENDER      TÄVLING      POETPORTRÄTT      POETER GOES PAPER
 

Antologi 2016: Ett brev är en själ

Välkommen till årets poesiantologi! I år utmanar vårt tids poeter med den äldsta av de banbrytande kommunikationslösningarna - brevet.
Läs mer

Wolf Ram 2023 - Sci-Fi av Gunnar Ideström

Wolf Ram 2023 är en sci-fictionberättelse skriven av Gunnar Ideström från poeter.se. Boken utspelar 7 år framåt i tiden, dvs år 2023. Med humor och med glimten i ögat, en samtidskommentar av världen vi lever i.
Läs mer

En dans mellan versfötter med PapaFahr

Rim & Ram är som en dans mellan versfötter och är en en samling barnrim och dikter skriven till yngsta dotter under hennes färd upp genom åren.
Läs mer

Dan Myrbeck publicerad i På Färdvägarna

Dan Myrbeck, medlem på poeter.se har blivit publicerad i Dan Andersson-sällskapets medlemstidning På Färdvägarna, med sin dikt Svart Natt.
Läs mer

Asfaltshimmel - Dikter av Tove Meyer

I varje tunnelbanevagn finns en hel roman. I diktsamlingen ”Asfaltshimmel” försöker Tove Meyer komma bakom de blickar och ord som aldrig sägs. Tove Meyer är journalist och poet uppvuxen i Vällingby utanför Stockholm.
Läs mer

Nina Ahlzén aktuell med kortromanen TRÄSK

"Är det nu vi skall bryta upp varandras dörrar och kliva in?". Om en flicka, en far, en sjö, ett övergrepp. Om att famla och falla. Träsk är titeln på Nina Ahlzéns nyutgivna kortroman på Thot förlag.
Läs mer

 

En utställning

Hetta - 2014, akryl på duk
MimmiMimosa VIPFacebook Logo
Följ Poeter.se på Facebook!

Twitter Logo
Följ Poeter.se på Twitter!

RSS Logo
Prenumerera på Poeter.se RSS!

 

Notiser

Grattis på Världspoesidagen!
Världspoesidagen instiftades år 1999 av Unesco för att inspirera organisationer på nationell och internationell nivå att arbeta för att ge poesin en större roll i samhället, att lokala myndigheter skall uppmärksamma poesidagen och att skolor och bibliotek
Läs mer

Stödmedlemskap Swish
Vi har en tid tillbaka sett över betalmetoderna för stödmedlemskap till poeter.se. Nu finns möjlighet att betala via Swish,
Läs mer

Fel vid mailutskick om inloggning på poeter.se
Ett fel i mailutskick "Det har gått sex månader sedan du loggade in på Poeter.se." har smugit sig in och vi jobbar för att rätta till detta.
Läs mer


Snart i poesikalendern

Poetry Open Mic
Jakobstad - 2019-07-24
Läs mer

Haiku på Yangtorp
Hörby - 2019-08-17
Läs mer« Första 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sista »

Det finns 55 sidor, du står på sidan 6