Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Nyheter

POETER.SE      MEDLEMMAR      ARTIKEL      POESIKALENDER      TÄVLING      POETPORTRÄTT      POETER GOES PAPER
 

En dans mellan versfötter med PapaFahr

Rim & Ram är som en dans mellan versfötter och är en en samling barnrim och dikter skriven till yngsta dotter under hennes färd upp genom åren.
Läs mer

Dan Myrbeck publicerad i På Färdvägarna

Dan Myrbeck, medlem på poeter.se har blivit publicerad i Dan Andersson-sällskapets medlemstidning På Färdvägarna, med sin dikt Svart Natt.
Läs mer

Asfaltshimmel - Dikter av Tove Meyer

I varje tunnelbanevagn finns en hel roman. I diktsamlingen ”Asfaltshimmel” försöker Tove Meyer komma bakom de blickar och ord som aldrig sägs. Tove Meyer är journalist och poet uppvuxen i Vällingby utanför Stockholm.
Läs mer

Nina Ahlzén aktuell med kortromanen TRÄSK

"Är det nu vi skall bryta upp varandras dörrar och kliva in?". Om en flicka, en far, en sjö, ett övergrepp. Om att famla och falla. Träsk är titeln på Nina Ahlzéns nyutgivna kortroman på Thot förlag.
Läs mer

Mittemellan - Robert Jonsson

Genom nattlånga korridorer fyllda av ensamhet, sjukdom och död öppnas dörrar. Frågor ställs och råd ges till ängsliga. Dikter om Cortina DAmpezzo och Converseskor ryms bland gravstenar, alkohol, bearnaisesås och kärleksförklaringar till hundar. Mittemella
Läs mer

Poetpodden med Irene Svensson Räisänen

Är det skillnad att skriva dikter som skall sjungas eller läsas? Hur håller du skrivlusten levande? Varför ges så lite poesi ut på förlag? Det bland mycket annat diskuterar av Iréne Svensson Räisänen på sin nya podd Poetpodden.
Läs mer

 

En utställning

Tinder-Timmy
Jens Fjæstad VIPFacebook Logo
Följ Poeter.se på Facebook!

Twitter Logo
Följ Poeter.se på Twitter!

RSS Logo
Prenumerera på Poeter.se RSS!

 

Notiser

Grattis på Världspoesidagen!
Världspoesidagen instiftades år 1999 av Unesco för att inspirera organisationer på nationell och internationell nivå att arbeta för att ge poesin en större roll i samhället, att lokala myndigheter skall uppmärksamma poesidagen och att skolor och bibliotek
Läs mer

Stödmedlemskap Swish
Vi har en tid tillbaka sett över betalmetoderna för stödmedlemskap till poeter.se. Nu finns möjlighet att betala via Swish,
Läs mer

Fel vid mailutskick om inloggning på poeter.se
Ett fel i mailutskick "Det har gått sex månader sedan du loggade in på Poeter.se." har smugit sig in och vi jobbar för att rätta till detta.
Läs mer


Snart i poesikalendern« Första 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sista »

Det finns 57 sidor, du står på sidan 8