Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite debatt...flera tankor/tankar på varandra!


Hund eller Katt –Människa?!?


Vad jag menar;
Är du beroende
av andra;

Vad de Tycker, Gillar?
Tänker & Säger?

Om du säger Ja;
Till det jag säger;
Du är ”Hundmänniska”

Vad det nu betyder…
Eller vad jag menar!

Jag växt upp med
Hundar, de är tillgivna
FINA; men EJ

Egna fria Själar.
Band till hund kanske för starkt?

Katt – ALLTID sig själv.
Går EJ att tämja…
Charmen helt enkelt!

Varför kväva kul Själ?
Du missar humorn.

Liksom känslan,
att vara del utav
Naturen, Känslan;

Av något annorlunda.
Tänkande, Rent, Skarpt!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp