Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kris

Mänsklig kris
Miljö kris
Ekonomisk kris
Energi kris
Den värsta krisen någonsin
Omfattande kris
Omänsklig kris
Din kris?
Min kris?
Våra barns kris?
Vem är skyldig?
Ingen är oskyldig




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2009-10-08 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP