Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oktober

Oktober dag i sol
Oktober moln
Bin surrar vilset
När blommor vissnar
En vilsen oktober dag
Då solen vissnar
Oktober dag
Blir kväll




Fri vers av Dito VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-07 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP