Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När livet är grått

Färgen grå
Är det jag känner

Färgen grå
Är den jag ser

Färgen grå
Är den jag bär

Färgen grå
Är den jag är




Fri vers av Dito VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-16 14:09



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
När sinnet är grått är det svårt att se några andra färger i ens omgivning.
2024-03-31

  Anders Nordlander VIP
Grått kan vara vackert
Behöver inte vara färglöst
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP