Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våren vaknar

Vakna vårvakna
och värm mina tår
Låt solen komma
och bleka mitt hår
Vårväck mig
Värm min själ
Solfärga huden
och låt vårvinden
röra mitt hår
Vårsjäl lys upp
väck solen
och livet
Vakna vackra vår




Fri vers av Dito VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-24 18:01



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det är underbart varje år att få bli uppväckt på nytt.
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP