Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

über

elefant
du
i überfart

spatserade du fram

kunde

inte

tänka

alls.

så kom de gröna dagarna
och vi började leka igen.
de kom fort och

de gick fort

nordost





men,


ville du

verkligen

ha

allt det här?




Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 21:39



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt stark..bra upplägg
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer