Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isolering

morgonen
söker
främling


-det sägs vara helt

trasigt






i dessa dagar
blev tristess
bidragande på hög nivå



du gick upp i level.



vet du,

sa han.



du vet,
svarade
inte




Fri vers av När vi blir strukturer
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 19:55



Bookmark and Share


    Issand.
har säkert sagt det förut men du får alldeles för lite kommentarer. har läst den här fyra gånger nu och gillar den mer och mer.
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer