Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 1 28

i 510019200 sekunder
kommer du att förstå vad som händer

benämning självförsörjning allt kommer runt hörnet, mjölkglaset
står
darrar, skälver
allt
ctrl alt delete

helvete









Fri vers av När vi blir strukturer
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer