Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjögräs L

vi matade alla vårt hav
med sanden från tårna
utan framförliggande krav
á de kaffebryggande
synonymviskande
pianospelande
översittande
förbipasserande
bridgehålorna




Fri vers av När vi blir strukturer
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer