Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 msk salt 1 dl ironi 1 tsk bakpulver


Peppar

Jag mår så bra
så bra

inget kan hända mig idag
för jag är bara jag

kanske bara för ett tag


och det är det som är så jävla irriterande.




Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 17:59



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Trots att det var så "dåligt" fick du ur mig ett härligt skratt - det, om något, är skickligt! ;-)
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer