Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alfred & tomten

-tomten

sa alfred

-det ekar

härinne
21:34

21:34

-jag känner bara att det är helt otroligt kallt.

sa tomten

med sin djupmörka stämma

den var så basig så att hela jävla grottan skakade.
21:35


21:35

men så kom alfred på:
21:35


21:36

-allt jag vill är ju egentligen att leva.
21:37

nu skriver du något långt och dramatiskt

21:37

så han gick utifrån grottan, den nu glödande grottan, och lämnade tomten med de orden.




Fri vers av När vi blir strukturer
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer