Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnan 3

Om du måste gå
gå medan jag ännu
har solen mot min hud
Och i solens värme skall minnena komma åter

Kyss mig en sista gång
medan jag ännu har
den saltmättade
fuktiga luften kring mig
Och i havsluft skall minnena komma åter

Smek min kind
ta mig i din famn
lämna mig
vilande mot den mjukt
rundade klipphällens värme
Och vid åsynen av rundad klippform skall minnena komma åter

Tala till mig en sista gång
lämna sedan min hörsel
att minnas vågorna
i bakgrunden av din röst
Och i ljudet av vågbrus skall minnena komma åter




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Hanssen
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen