Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina älskade kära

Livet är nära
mina älskade kära
er vill jag lära
Mina ljuvliga små
när ni lärde er gå
Jag mot er log
mitt hjärta det slog
de första stegen ni tog
Livet är nära
och steget är stort
alla steg ni gjort
Mina älskade kära
er vill jag lära
Så ta min hand
och titta upp ibland
så ska jag er lära
att livet är nära




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-09 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP