Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjorde en liten ändring i texten här kommer den reviderade versionen...


Kartan är kastad...Kompassen förstörd

Jag är förlorad
jag hittar inte ut ur din kropp
jag har fastnad någonstans
mellan ditt sköte och barm
ute är allt hopp

jag söker förtvivlat
nyckel har jag i handen
men inget lås som passar
ingen dörr att öppna
jag sjunker genom sanden

jag är förlorad
du har prissatt min själ
trots kämpade molekyler
som vägrar fusionen
har jag redan sagt farväl

jag existerar inte liveget
du är ett med mig förstorad
kartan är kastad
kompassen förstörd
för jag är i dig evigt förlorad




Fri vers av Max Poisé
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-09 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra diktat tycker jag!
2009-10-09

  Gunnar Hilén VIP
Mera sånt människa ! Känner igen mig och det är hemskt . BRA !
2009-10-09

    Jane S VIP
Kärleken är mystisk, nog det mest mystiska som finns:)
2009-10-09

  LenaJohansson VIP
bra
2009-10-09

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé