Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något överraskande, faktiskt, eftersom USA:s president inte gjort särskilt mycket för freden....


"Barack Obama - Fredspristagare !"

"Tidigt !" tyckte, bl a Fredrik Reinfeldt och, för en gångs skull, håller jag med honom. Obama har mycket kvar att bevisa, bl a deltar hans USA, fortfarande, i två krig . Vi får allt se om Barack Obama kan göra sig förtjänt, retroaktivt då, av detta pris ! Faktiskt klantigt av Norge att välja Obama, dåligt tajmat !


---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 554 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-09 19:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag hoppas att:
Han ser det som en
vägvisare vad folk
vill att han skall
ta till i alla led:
***FRED***
***********
2009-10-12

  Junitvillingen
Själv tycker jag att norrmännen hade alldeles för bråttom att utdela Fredspriset till någon som ännu inte visat "vad han går för". Klart det behövs mer för att någon ska göra sig förtjänt av ett sådant pris - faktiskt upplever jag detta pinsamt. Håller med dig - detta var riktigt dåligt tajmat.
2009-10-09

  peter markurth
ja fy fan, han bör ju skjutas...ej få pris, hjälper judar slakta araber, obama, två, nej de är fler krig, usas ledning= mördare= bör avsättas o ställas t svars för brott mot mänskligheten...
2009-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Obama är en frimurare.
Hans främsta lojalitet är inte USA:s folk eller ens hans egen familj utan den frimurarorden han tillhör.
Sålunda är han opålitlig.
2009-10-09

  poetryGirl
Obama behöver allt stöd han kan få, även om detta var lite tidigt
2009-10-09

    ej medlem längre
Så, jag håller inte med dig Mats. Visserligen har Obamaadministrationen inte visat resultat konkret. Jag kan dock ana hur kommittén tänkt och det är den symboliska vindändring, som är ack så viktig. Talen till de muslimska och afrikanska folken bär på en navigationsändring, som världen i sanning behöver.

Obamas handlande har varit mer symboliskt än konkret - men visst har det skapat vågor i världssamfundet, som aldrig tidigare funnits och det, det är unikt.

Av Baracks egen förvåning att döma, kan även jag förstå att det känns lite tidigt. Men men, det är aldrig försent att vara för tidig :)
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska