Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till F. Reinfeldt ....


Orättfärdighetens statsminister

Destruktionen av välfärdssamhället

fortgår , men i smyg

snart kastade på Hälleberget

av allt politiskt fanstyg

med Reinfeldt som härförare

rivs barriär efter barriär

denne  samhällsförstörare

en lömsk ministär 

 

Bit efter bit

meter för meter

skapar han skit

makabra maneter

som bränner allt

vad småfolk heter

och smilet är kallt

i borgares anleten 

 

Maskerad USA-modell

en infam kartell

lierad med storkapitalet

när spricker skalet ?

 

Så mycket är redan förstört

så många han redan förfört

med falska och mångtydiga slingor

till folket små löjliga flingor

vi överlever men inte mer

men nu kanske de flesta ser

hur vidrigt det blir med Reinfeldt

så mycket elände han till ställt.....

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 801 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-28 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt läsa rader skrivna avsett att bekämpa det Alliansen sysslar med. Stöld och förskingring är inte skoj att se. Speciellt inte stödd av halva befolkningen. Inte heller skadegörelsen de med stor energi ägnar sig åt.
2014-05-02

  ULJO
Kanonbra uttryck
2014-05-01

  aol
sant och väl fångar du borgarbrackerna
2014-04-29

  Larz Gustafsson VIP
All politik är orättfärdig.
2014-04-28

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska