Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbara ungdom...


Klart han vill ha henne

Vattnet i duschen strilade länge

musiken dunkade högt

högen med kläder växte

i takt med hennes provande

 

Hon var fnittrig och glad

i hennes ögon lyste förväntansfullheten

parfymdoften spred sig

mobilen gick varm

 

In i hallen strömmade ett helt gäng

pladdriga fina glada tjejer

festen var det stora samtalsämnet

han skulle dit och hon var så kär

 

Skratten och de förväntansfulla rösterna

spred sig över hela bostaden

vi spelar högt nu mamma

ja det är klart ni ska göra det

 

Högaklackade stövlar på

skinnjackor och ett parfymsprut till

dom väller ut i trapphuset

en sista puss på kinden

 

Älskar dig mamma

håll tummarna

hon är borta

bara parfymdoften stannar kvar

 

Klart han vill ha henne

min fina unge...




Fri vers av sulimaa
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-09 19:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kärleken du har för din dotter lyser så stark i dina texter om henne och ja självklart vill han ha henne;=))
2009-10-11

  devilsangel
Jaa, så klart han vill ha henne!
Jag bara mysläser här..och minns tillbaka, åååh..underbara ungdom, jag håller med! härlig text som verkligen får en att dras in i nostalgin...och du är en supercool mamma :))
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa