Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begynnelse

Under stjärnorna
möts dagens ljus

så som hav möter drömen
och sand möter sömnen

Ur natten
kommer gryningen så

bränner bort
skuggan ur ett hjärta

Mörkret slutar
och solen tar vid




Fri vers av Mats L.
Läst 913 gånger
Publicerad 2005-10-14 21:09



Bookmark and Share


  Hanna Pilbom
Åh, så vackert
2005-11-29

  Nils Sondefors
Finstämd och poetisk...
Språket flyter fint och harmoniskt.
Jag tycker mycket om detta slags dikter!
2005-11-17

  Per Rydberg
jag tycker mycket om din "Begynnelse". Skön i sina enkla men "sjungande" ord.
2005-10-31

  Propella
Vilka avslut du briljerar med!
Mjuk, stilla text som tilltalar mig mycket.
2005-10-26

  Osram
Din text ger mig hopp om livet och att en ny dag randas.
Stillsam och vacker dikt utan att bli kladdig. Fin.
Gillar!
2005-10-20

  Smultris
Ljust och varmt...

Jag är precis tvärtom, så detta är skönt att läsa... :-)
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.