Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm


Glöm allt
Låt bli

Låt det
bli till

Vit storm




Fri vers av Mats L.
Läst 697 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-03 16:11



Bookmark and Share


  Maria T
Snöstorm
2008-05-13

  lodjuret/seglare VIP
I stormens öga befinner sig lugnet
så länge du rör dig i dess öga
kan du känna en viss tillfredställelse

din text är spartanskt sparsam
ändå uttrycker den något
tolkningen är fri
2008-04-28

  Larz Gustafsson VIP
\"White riot\"
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.