Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens dans


Nattens blomma
möter dagens barn

Skälvande dansar
bladens sista bud

Grynings gråt
vaggas till ro




Fri vers av Mats L.
Läst 879 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-04-21 13:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Helt underbart vackert formulerad text!!! Fastnar speciellt för:

" Nattens blomma
möter dagens barn "

och

" Grynings gråt
vaggas till ro "

Det är högklassig poesi, blir helt stum av beundran!:-) Applåder i massor!
2009-05-12

    ej medlem längre
jättevackert!
2009-03-17

    © Birgitta Wäppling VIP
Kort, koncist och vackert.
2008-10-31

  Maria T
Så stillsamt, så fridfullt, så vackert.
\"Gryningsgråt vaggas till ro\"
2008-04-23

  Markattan
Fridfullt, stilla, vackert.
2008-03-03

    Harri
Vackert.
2007-09-22

    Knasboll
härlig.
älskar de två första raderna

\"Nattens blomma
möter dagens barn\"
2007-05-02

  Azerola
åhh...jag tyckte den var mycket fiin gjord. Strålande Mats!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.