Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars fall


En slöja av snö
har lagt sig

vid havets
strand

Skyns skugga
vilar

över ett dis
av regn




Fri vers av Mats L.
Läst 673 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-23 12:26



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tjusig poesi detta...tror minsann att det bor en stor författare i dig!!
2010-04-25

  aol
underbar poesi
2010-01-25

    Bodil Sandberg
Om än drömmarna falla - komma de åter..tillbaks till oss alla
kanske när snöslöjan tvinat - kanske när kölden äntligt sinat
jadå ärdet våååååååår

förbaskat snyggt har du skriftat "djupt och superbt måleriskt" om "stunden strax innan"..som JAG tolkar..men kanske du har ANNAN mening TILL GRUND detta - hursom blir det rungande applåder!
2009-03-17

  aol
gillas
2008-04-30

  Maria T
En mycket fin liten dikt.
Kanske gömmer dikten en dröm om vår
långt där uppe i norr
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.