Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Star Tribe

Seven stars raised,
brightening the sky

The seven
chained the dark

kissed by fire




Fri vers av Mats L.
Läst 521 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.