Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väktarens väg

Skuggornas väktare
bär sin börd

ensam genon
natten mot dag

Salt, silver
järn och stav

värnar liv
mot mörka slag




Fri vers av Mats L.
Läst 510 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-17 16:40



Bookmark and Share


  aol
känns stark trygg,
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.