Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsblomma?!


Det var en gång en
kavat liten flicka som
växte upp bland höghus

asfalten blommade
hon själv slokade

Sen fann hon en äng
full av förgätmigej
men glömt hon gjort

hon anpassade sig
modet hon aldrig saknat


Vuxen hon nu är
vem är hon egentligen
fattig eller rik

berikad av livet
men svaret alls ej givet


Uppväxt skapade
formade henne men vad
maskros eller ros

Rött flyter blodet genom
en mixad personlighet

arv eller miljö, båda
eller en total sörja?


Hur sorterar man
hon känner hon behöver det
Identitet viktig

har alla år varit vag
flickan, kvinnan är jag.




Fri vers av Taggsvamp
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-10-09 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp