Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer nu.



Medans tiden går

så blir bilden av ditt ansikte klarare och starkare.

I mina drömmar är du tydlig.


Men du är längre och längre bort.

Har inte träffat dig på en lång lång tid.


När du var närmare, när dagen du fanns var igår.

Var ditt ansikte i drömmarna otydligt likt utsuddat bly.


Svår att nå.


Men det är bara drömmar kvar.


Vill ju att du ska finnas här nu.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-10 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean