Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar



En vacker sommarkväll i slutet av juni

sitter jag ensam

alltså utan dig

igen


Det skulle bli ett slut på det här

när sommaren kom

sa du


men allt är som förut

men det går längre mellan gångerna

och dagarna blir till veckor

och veckorna till månader


Försöker tappa intresset

precis som du


Sanningen är här och


besvikelsen är ett faktum






Fri vers av Ivy-Jean
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean