Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ger dig min sommar ger du mig din höst?

Lever pojkliv som flicka så gott det går

Vissa dagar går bra

men de är alldeles för få


Detta flickliv tar livet av mig.

Kanske inte på ett ordagrant vis, men nästan


Om jag ger dig min sommar, ger du mig din höst


och den näst kommande

för en framtid som skulle kunna bli en lysande.


Fortsätter att leva detta flickliv,

sex och sol och dekadens


Ger du inte mig din höst,


får du inte min vinter






Fri vers av Ivy-Jean
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 12:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur kommer det sig att du vill leva pojkliv?
Är du en "tom boy"?
Tycker i alla fall om ditt språkbruk.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean