Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen



Har det ganska bra här på gränsen mellan kärlek och hat

Mycket bättre än på någon sida av det

Här styr jag, med ett hjärta av kevlar



Inget som smälter inget som går sönder

Mitt på,

på gränsen


Här tar jag och stannar ett tag.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-11 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean