Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont



Det är inte roligt längre

Det är inte skönt


Det gör bara ont

ont

ont



Gränsen var hårfin


Men nu är jag över


på fel sida




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 391 gånger
Publicerad 2011-06-24 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean