Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båda



Det är så det känns

samma känsla, en man känner igen.


Känslan som är näst intill konstant

Sedan kommer de andra

uppgiventheten och tröttheten



Det blir alltid detsamma

Det är på dina villkor igen

Fast det är meningen att det ska vara på bådas

Hur fan gör man för att det inte ska bli så här??

Önskar att du kunde lära mig det


Du är bra på det här

och jag är inte riktigt ärlig mot mig själv




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean